Hur vi arbetar

Från idé
till färdig produkt.

När du arbetar med oss får du inte bara tillgång till kostnadseffektiv produktion. Vi tar alltid en aktiv roll för att se var i produktionskedjan du kan hitta möjligheter till förbättringar och kostnadsbesparingar.

 • Snabb utveckling

  Ska du ta fram en ny produkt eller komponent? Prata med oss; vi ger dig snabba svar och korta ledtider – från idé till färdig prototyp.

 • Kraftfull produktion

  Vi är specialiserade på metallproduktion och rörbockning men arbetar i många olika material. Vår moderna maskinpark ger dig exakt rätt kapacitet, precis när du behöver den.

 • Analys & optimering

  Hos oss hänger allt ihop. När vi tar fram en produkt eller produktionslösning optimerar vi samtidigt vikt, mått och design för att skapa en lönsam produkt.

Så arbetar vi

 • icon icon
 • icon icon
 • icon icon
 • icon icon
 • Så arbetar vi

  Utveckling

  Alla våra utvecklingsuppdrag startar med att vi analyserar ditt behov och dina förutsättningar. Målet är alltid att optimera din produkt eller produktion för att minimera produktionskostnad, transportkostnad, leveranstid och för att möta era kunders behov. I vissa fall kanske du vill ta fram en prototyp, i andra fall har du en idé som du vill diskutera. I många fall vill du ytterligare effektivisera produktionen av en existerande produkt.

  Alla dina kontakter med oss går via vår svenska projektledning. Tillsammans med vårt in-house team av konstruktörer och utvecklingsingenjörer tar vi fram 3D-modeller av din produkt eller komponent.

 • Så arbetar vi

  Legotillverkning

  Genom våra moderna produktionsanläggningar i Sverige och Vietnam får du tillgång till kompletta maskinparker och teknologi som stärker ditt företags kapacitet inom industriell produktion och produktionsutveckling.

  Vi är idag fler än 300 anställda och genomför både stora och små uppdrag. Vi erbjuder kraftfulla svetsrobotar, stansautomater, robotiserade kantpressar, rörbockning, svetsning, montering och packning.

 • Så arbetar vi

  Produktframtagning

  Sedan vår start har vi hjälpt en stor mängd kunder att utveckla nya, lönsamma produkter. I vissa fall utgår vi ifrån en redan framtagen prototyp, i andra fall har kunden en idé som behöver konkretiseras eller testas på ett mindre marknadssegment. Vi hjälper till oavsett hur långt du har kommit i utvecklingen av din produkt eller komponent.

  Alla dina kontakter med oss går via vår svenska projektledning. Du får alltid feedback kring det vi anser vara viktigt för att optimera produkten utifrån bland annat produktionskostnad, transportkostnad och leveranstid. Tillsammans med vårt team av konstruktörer och utvecklingsingenjörer tar vi fram 3D-modeller av din produkt eller komponent.

 • Så arbetar vi

  Logistik och leverans

  Från vårt centrallager i Sverige kan du löpande avropa från större inköpsvolymer. Vi kan skicka dina produkter som flat-pack, delmonterade eller fullt monterade. Till ditt lager – eller direkt till din slutkund.

  Vi kan montera både i Sverige och Vietnam. Eller hålla ett komponentlager i Sverige. Om du vill samkör vi dina transporter med andra kunder. Vi har helt enkelt logistik- och leveransalternativ som ger dig goda förutsättningar att kundanpassa ditt erbjudande och din leverans.

  Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Vi är en erfaren partner inom legotillverkning, produktutveckling, produktion och logistik. Kontakta oss så berättar vi mer!


  Genom att delge dina uppgifter samtycker du till att Fine Scandinavia AB (organisationsnummer 556786-1538), i egenskap av personuppgiftsansvarig, registrerar och behandlar dina personuppgifter med ändamålet att kommunicera. Du har rätt att skriftligen begära information om de personuppgifter som berör dig. Begäran ska ställas till info@finescandinavia.se
  Fine Scandinavia AB hantering av personuppgifter.

  Jag godkänner