Varför Fine Scandinavia?

Öga för detaljer.
Fokus på helheten.

Vi hjälper dig att hitta en optimal lösning för varje steg i din produktionsprocess. Vi vet nämligen hur viktiga detaljerna är för en lönsam helhet. Därför finns vi med från utveckling till design, produktion och logistik.

Samla och effektivisera din produktion

Med komplexa produkter följer många leverantörer. Vi har produktionsresurser för att tillverka en mängd olika komponenter på ett och samma ställe. På detta sätt minimerar du antalet leverantörer och får garanti på hela produkten, inte enskilda komponenter.

Få bättre totalekonomi

Genom vår långa erfarenhet inom produktion och logistik kan vi hjälpa dig fram till en mycket konkurrenskraftig totalkostnad. Vi ser helt enkelt till att optimera materialval, produktionsvolym, vikt och mått för en optimal lösning – från prototyp till leverans.

Förenkla för dina kunder

Vi kan skicka dina produkter som flat-pack, delmonterade eller fullt monterade. Till ditt lager – eller direkt till din slutkund. Vi kan också montera både i Sverige och Vietnam. Eller hålla ett komponentlager i Sverige. Så att du kan kundanpassa ditt erbjudande och leverans.

Öka lönsamheten – även för nischprodukter

När du anlitar oss får du tillgång till mycket modern och kostnadseffektiv produktionsutrustning. Även för dina mindre prioriterade produkter. På detta sätt kan du – utan att investera i produktionskapacitet – öka din produktions- och leveranskapacitet. Med god lönsamhet.

Korta ner projektcykler

Vi är snabba från idé till prototyp. Med oss tar det oftast under två veckor till en färdig prototyp. Två veckor – inte månader. Det gör att du kan återkoppla snabbare till dina kunder än konkurrenterna. Och att produkten snabbare kommer ut på marknaden.

Minimera din marknadsrisk

Vi producerar från 100 enheter och uppåt – i olika grad av montering. Det gör att du kan utveckla ditt produktsortiment och testa produkter på ett mindre marknadssegment utan att själv ta risken med ökade fasta kostnader.

Så säger våra kunder:

 • Volvo Personvagnar

  ”Vi är mycket nöjda med den produkt Fine Scandinavia tog fram för oss. Den används idag på vårt reservdelslager för att förse våra kunder i Västsverige med de reservdelar som behövs.”

 • Personal Sports Trainer APS

  ”Vi säljer våra produkter i Danmark, Sverige, Tyskland och Norge. Vi blev rekommenderade Fine Scandinavia för fyra år sedan och de har blivit en viktig partner, med mycket kunskap, bra priser, säkra leveranser och mycket bra logistik- och lagerlösningar. Vi rekommenderar med glädje!”

 • VIC Vagnportalen AB

  ”Fine Scandinavia är en mycket trygg och proaktiv partner till oss. De levererar alltid hög kvalitet med få reklamationer och bra service. Om något skulle gå fel fixar de det direkt vilket är en trygghet som kund.”

 • Runex AB

  ”Vi har handlat med Fine Scandinavia i snart sex år. Under den tiden har efterfrågan på en av våra produkter successivt ökat. Med Fine har vi kunnat öka produktionen i vår takt, utan att ta på oss egna fasta kostnader. Bra priser och grym service gör att jag rekommenderar Fine till alla som frågar.”

 • Grove Knutsen AS

  ”Vår erfarenhet av Fine Scandinavia är mycket positiv. Hög leveranssäkerhet, mycket bra priser och ett lösningsorienterat synsätt. Vi rekommenderar Fine Scandinavia till 100 %.”

Kontakta oss

Kan dina produkter bli mer lönsamma?

Utmana oss! Vi erbjuder en översyn av dina nuvarande produkter, ger vår input på ritningar och erbjuder smarta råd för mer effektiv produktion, logistik och design. Kontakta oss!


  Genom att delge dina uppgifter samtycker du till att Fine Scandinavia AB (organisationsnummer 556786-1538), i egenskap av personuppgiftsansvarig, registrerar och behandlar dina personuppgifter med ändamålet att kommunicera. Du har rätt att skriftligen begära information om de personuppgifter som berör dig. Begäran ska ställas till info@finescandinavia.se
  Fine Scandinavia AB hantering av personuppgifter.

  Jag godkänner