Stål, trä, hjul, plast och gummi.
Kombinerade.

Vi är specialiserade på produktion av produkter och komponenter i plåt, tråd, trä, gummi och plast.
Ofta i smarta och snygga kombinationer.

Produkter i trä

Våra produkter i trä kombineras i de flesta fall med andra material. Bord, stolar, pallar, skrivbord och arbetsbänkar monteras tillsammans med våra stål-, rör- eller hjulprodukter. För våra skolbänkar, stolar eller bord använder vi ofta laminat eller högtryckslaminat, för hyllvagnar plywood. Till våra olika utomhusgrupper använder vi oftast lärkträ.

Se vilka branscher vi arbetar i

Vi gör det mesta i plåt

Vi tillverkar plåtprodukter i alla dess former. Vagnar, lagerhäckar, burkar och tunnor. Produkterna hittar du bland annat på Volvos fabriksgolv och i Stena Lines färjor. Genom vår moderna produktionslina kan vi lacka, zinka, perforera och bocka. Vår flexibla maskinpark möjliggör både stora och små serier – alltid till mycket konkurrenskraftiga priser. Aldrig med avkall på kvalitet.

Kontakta oss

Produkter och komponenter i metalltråd

Våra kunders produkter i metalltråd finns runt omkring dig varje dag. I klädbutiken, i lastbilen, i sporthallen eller i hotellkorridoren. Vi erbjuder dig en helt flexibel produkt och producerar både trådkomponenter såsom krokar och korgar eller i kombination med våra rör-, plåt- eller träprodukter.

Kontakta oss

Rörprodukter

Våra rörprodukter hittar du i en mängd produkter; pallar för hemmet, innebandymål, rullvagnar och lastkärror. Fantasin sätter gränserna! Genom manuella, automatiska och CNC-styrda maskiner får du tillgång till en heltäckande kapacitet inom rörbockning. Ofta kombineras våra rörprodukter med andra material som förpackas till färdiga produkter.

Kontakta oss

Hjul

Vi har över 25 års erfarenhet av hjul och producerar högkvalitativa och slitstarka hjul – för fabriksgolvet, hotellkorridoren eller hemmet. Vi hjälper dig att hitta rätt hjul för dina produkter – kontakta oss så berättar vi mer om vilka alternativ som finns för din produkt eller verksamhet. Vi är även agent för det innovativa hjulsystemet Rotacaster Australia. Läs mer här.

Kontakta oss

Plast- och gummiprodukter

Vi tillverkar ett flertal produkter i plast, gummi och akryl. Datorställ. Förpackningar. Liggbrädor. I många fall producerar vi plastkomponenter som anpassas och monteras i andra produkter. Slutprodukterna hittar du i så skilda verksamheter som reklambyråer och bilverkstäder.

Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Kontakta oss om du vill benchmarka din nuvarande produktionslösning eller har en ny produkt på gång.


    Genom att delge dina uppgifter samtycker du till att Fine Scandinavia AB (organisationsnummer 556786-1538), i egenskap av personuppgiftsansvarig, registrerar och behandlar dina personuppgifter med ändamålet att kommunicera. Du har rätt att skriftligen begära information om de personuppgifter som berör dig. Begäran ska ställas till info@finescandinavia.se
    Fine Scandinavia AB hantering av personuppgifter.

    Jag godkänner