Välkommen till
Fine Scandinavia!

Fine Scandinavia är en svensk legotillverkare som specialiserat sig på produktion och utveckling av produkter och komponenter i plåt, tråd, trä, gummi och plast. Genom våra produktionsenheter i Sverige och Vietnam erbjuder vi utveckling, legotillverkning och framtagning av kompletta projekt och produkter. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Svensk projektledning, produktion och logistik

Alla våra uppdrag sköts av vår svenska ISO-certifierade projektledning. I Sverige har vi en högeffektiv produktionslinje med moderna svetsrobotar, stansautomater, robotiserade kantpressar, rörbockning, svetsning, montering och packning.

Totalt erbjuder vi över 9 000 kvadratmeter produktions- och lageryta. Härifrån kan du även avropa mindre volymer från större ordrar.

Kontakta oss

Produktion och konstruktion i Vietnam

I Vietnam erbjuder vi 8000 kvadratmeter högeffektiv produktionsyta med en komplett produktionslinje, en pulverbeläggningslinje och sju paketeringslinjer. Vi fokuserar på produkter och komponenter av stålrör, stålplåt och ståltråd, men arbetar i många andra material såsom trä, gummi och plast.

Med 250 anställda i produktionen och 20 kollegor inom administration, konstruktion och 3D modellering kan vi erbjuda dig en effektiv, leveranssäker och ISO-certifierad produktion. Från planeringsstadiet till färdig produkt. Du hittar mer information om vår fabrik i Vietnam här.

Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer?

Kontakta oss om du vill benchmarka din nuvarande produktionslösning eller har en ny produkt på gång.


    Genom att delge dina uppgifter samtycker du till att Fine Scandinavia AB (organisationsnummer 556786-1538), i egenskap av personuppgiftsansvarig, registrerar och behandlar dina personuppgifter med ändamålet att kommunicera. Du har rätt att skriftligen begära information om de personuppgifter som berör dig. Begäran ska ställas till info@finescandinavia.se
    Fine Scandinavia AB hantering av personuppgifter.

    Jag godkänner